čtvrtek 23. listopadu 2017

FP v Mahenově knihovně

Dalším Family pointem, který jsme s Raubířem navštívili, byl koutek v Mahenově knihovně na Kobližné. Zde bych ani neřekla, že se jedná o klasický FP, je to spíš takový malinký koutek, kde můžete strávit příjemnou dobu s mimčem - klidně i ležícím. Po celé podlaze koutku je totiž koberec, takže není problém miminko položit a nechat otáčet či válet sudy.




Ani v tomto FP nechybí základní vybavení, jako je jídelní židlička pro nakrmení dětí, mikrovlnka pro ohřev jídla, přebalovací pult a nějaké hračky. Překvapená jsem byla množstvím knih, které zde jsou k dispozici a obrovskou televizí umístěnou na zdi.


U vchodu jsou také stolečky na kreslení s potřebným vybavením. Co velice ocení "začínající" maminky je, že nakojit a přebalit dítě lze za závěsem, takže na vás nikdo nevidí a máte jakési soukromí.


Oproti FP na Josefské je tento koutek sice chudší, ale zase je zde mnohem větší klid. Přece jenom dostat se do něj byl docela kumšt a hlavně je pro nás daleko od vlaku. Jo a co je nevýhodné, tak chybějící nočníky. Sice je tam umyvadlo, ale.... Nočník je nočník.

Za nás veliká nevýhoda, že z nějakého důvodu musely být otevřené dveře, takže běhající Raubíř zdrhal a strašně ho to bavilo. Bohužel, už to tak nebavilo další zákazníky knihovny, kteří si chtěli v klidu ve vestibulu vyřídit prodloužení knihovnické průkazky či nechat zodpovědět různé dotazy.

Geokačerka

P.S. A související knižní tématika mě přivádí k myšlence, že bychom si mohli dát nějaký článek o tom, co číst / nečíst na mateřské :-))

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji, že jste si našli čas a zanechali komentář. Geokačerka

Děkuji, že jste si našli čas a zanechali komentář. Geokačerka